Spring til sideindhold

Kend dine besøgende bedre, end de kender sig selv

Siteimproves enkle og intuitive webanalyseværktøj fortæller dig alt, hvad du behøver at vide. Se for eksempel de mest besøgte sider, sider uden besøg, adfærdssporing, interne søgeord og meget mere.

Få en gratis demo

Hvorfor betale, når der findes et gratis alternativ?

Det er et spørgsmål, vi ofte får, og svaret er faktisk ganske enkelt: Med et betalt værktøj både ejer og kontrollerer du din data. Desuden får du adgang til et hav af informationer, som gratis alternativer ikke tilbyder. Med Siteimprove Analytics er der ingen databegrænsninger, det er enkelt og let at bruge, og vi står altid til rådighed, når du har brug for hjælp.

 • Se besøgsadfærd på dit website

  Siteimprove Analytics rummer et hav af muligheder. Du kan med få klik opsætte filtre og segmentere trafik og adfærd på dit site samt modtage let forståelige og detaljerede rapporter, der styrker din konkurrenceevne. Som en ekstra bonus tilbyder vi Siteimprove Feedback, som er et fuldt integreret modul, der ikke kræver yderligere installation. Siteimprove Feedback givere brugerne mulighed for at vurdere og kommentere på dine sider.

 • Se graden af interaktion side for side

  Se hvordan de besøgende interagerer med dit site og identificer de mest besøgte sider. Du kan derudover benytte real time data til at optimere dit website og dermed sikre, at de besøgende får den bedst mulige oplevelse på dit site.

 • Filtrer og segmenter brugeradfærd

  Værktøjer, der kan filtrere og segmentere information er afgørende for en dyberegående dataanalyse. Det giver dig overblik over effekten af dine marketingkampagner, og du kan tilføje så mange filtre, du har brug for, ligesom du kan slå dem til og fra efter behov.

 • Modtag forståelige og detaljerede rapporter

  Modtag detaljerede rapporter med tydelige grafer, der ikke kræver, at man er databehandlingsekspert for at forstå dem. Vælg rapportskabeloner eller skræddersy dine egne, og få derefter automatisk rapporter tilsendt, så du kan bevare overblikket og kontrollen.

 • Feedback for Siteimprove

  Feedback for Siteimprove er et fuldt integreret modul til analytics, som ikke kræver ekstra installering. Feedback giver brugerne mulighed for at vurdere og kommentere indholdet på dit website, så du kan forbedre brugeroplevelsen.

Som kunde hos Siteimprove får du adgang til:

Online support: Få adgang til produktinformation, softwareopdateringer samt online teknisk support, når du bruger værktøjet.

Ekspertrådgivning: Siteimproves dygtige Customer Experience-specialister tilbyder dig ubegrænset gratis træning, assistance og gode råd.

Opgraderinger: Softwareopdateringer og dokumentation er ganske gratis, så du hele tiden er opdateret med de seneste tekniske udviklinger.

Hvilken branche er du i?

Kan du ikke finde din branche? Kontakt os!